• vaipatonblog

Puhutaanko nyt siitä seksistä, osa 1


Kameran edessä Oma kroppa tuntuu todella vieraalta, vaikka synnytyksestä on kulunut puoli vuotta. Neljäs lapsi, mutta ensimmäistä kertaa olen jotenkin henkisesti todella rikki itseluottamukseni kanssa. Rakauskilot pudotin todella nopeasti synnytyksen jälkeen, aloin urheilemaan ja minulla oli todella hyvä fiilis. Silti olin aivan hukassa, ajatus alastomuudesta, halusta ja himosta tuntui todella kaukaiselta. Alusvaatteet ovat olleet minulle todella tärkeä asia. Olen aina halunnut panostaa alusvaatteisiin, sillä koen että ne antavat minulle hyvän olon. Hyvät alusvaatteet tuovat itsevarman sekä mukavan olon. Nyt oli mennyt puoli vuotta, niin etten ollut juuri välittänyt mitkä alusvaatteet minulla on yllä. Aiemmin olis myös sellainen keimailija, tykkäsin esitellä puolisolleni itseäni ja nauttia hänen huomiosta. Halusin alkaa pureskelemaan tätä asiaa, tutkailemaan itseäni ja etsimään syytä tähän oloon. Puoleen vuoteen en juuri ole ollut kameran edessä, enkä todellakaan ollut ajatellut että olisin kameran edessä alusvaattesiltaan. Halusin nähdä itseni kauniina, himottavana ja naisellisena. Suuntasin Changen Ideaparkin liikkeeseen. Suoraan sanottuna pelotti seistä peilin edessä, katsoa itseäni aivan silmästä silmään. Myyjän hyvätuulisuus tarttui onneksi myös minuun ja upeat alusvaatteet saivat minut tuntemaan itseni niin itsevarmaksi että kävelin sovituskopista ulos näyttämään yllä olevaa bodyä. Kuvaushetki tuntui jännältä, tuntui hieman kankealta olla kaikkine huonoine puolineen toisen edessä. Oloa helpotti se, että kuvaajana oli ihminen joka oli nähnyt minusta jo kaiken. Ja osasi kannustaa minua. Kuvista tuli loppujenlopuksi niin hyviä, että olen tykännyt katsoa niitä ja ihastella itseäni. Olin todella ylpeä itsestäni. Pienin askelin palaudun kohti itseäni. Toivon löytäväni takaisin, sen tunteen että aina kun puen alusvaatteet minun on hyvä olla itseni kanssa. Olen itseni kohdalla huomannut että ruokavaliolla, liikunnalla sekä omalla-ajallani on siihen suuri merkitys. Tammikuussa aloitan taas urheilemaan ja toivon sen myötä löytäväni taas vielä enemmän itseäni. Kiitos Change & Poseland network

Alusvaatteet saatu kuviin Ideapark Changen liikkeestä.

Haluan vielä erityisesti kiittää tätä liikettä ihanasta henkilökunnasta.


Kuvat Jussi Viljamaa


Halauksin Melissa


107 views0 comments

Recent Posts

See All